„Аниди Електра“ ООД обединява български инженеринг и испански капитал

„Аниди Електра“ ООД е ново дружество на българския пазар, с дялово участие на „Аниди“ ЕООД и „Електра Холдинг“ АД. „Аниди“ ЕООД е българско инженерингово дружество с богат опит в енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници. „Електра Холдинг“ АД е инвестиционна компания с испанско участие, която участва в разработването, строителството и експлоатацията на електрически централи, които използват потенциала на  възобновяемите  енергийни източници в България, а също така  и в продажбата на електрическа енергия, която те произвеждат. Двете компании се обединяват, за да съвместят и надградят българския и испанския опит в енергийната ефекивност и възобновяемите енергийни източници. В сферата на енергийната ефективност „Аниди Електра“ ООД е насочена към внедряването на енергоефективни мерки в промишлените системи в България, включително и чрез съфинансиране на обследваните предприятия от „Електра Холдинг“ АД.
В областта на възобновяемите енергийни източници, „Аниди Електра“ ООД е изключително атрактивна към собствениците на терени в промишлени зони или терени отредени за производство на енергия от фотоволтаични генератори. Дружеството проектира и изгражда фотоволтаични електроцентрали върху терените на собствениците, за собствена сметка, като предлага дялово участие на собствениците в общо дружество. Вие представлявате интерес за „Аниди Електра“ ООД, и бихме желали да се свържете с нас, ако сте собственик на:

 • – Покривни площи над 18 дка.
 • – Терени в производствено-складови зони с площ над 30 дка.
 • – Терени с площ над 30 дка, независимо от местонахождението им, със сменено предназначение за производство на електроенергия от фотоволтаични генератори

Можете да подадете запитване от ТУК.

Милен Кавръков
/Възобновяеми Енергийни Източници/

 

One Response to “„Аниди Електра“ ООД обединява български инженеринг и испански капитал”

 1. марков Says:

  Здравейте ние сме фирма за недвижими имоти от гр.Варна „Ексимоти“. Предмета ни на дейност е всичко свързано с недвижимите имоти /хотели,апартаменти,къщи,парцели,земеделски земи/ можем да бъдем полезни за бъдещи ваши проекти в областите Варна,Добрич,Шумен,Разград,Силистра ,Русе като ние можем да потърсим и предложим парцели по ваш критерии за изграждане на фотоволтаични централи в посочените по горе области .

  тел за контакти – 052/800256, 0883500999,0898745460,0876667888

  Благодарим ви предварително…

  Желаем ви весело посрещане на новата 2011 г.

Напишете Коментар

[+] kaskus emoticons nartzco

Better Tag Cloud